Kredīta menedžmenta pakalpojumi

February 23, 2016

Uzņēmums “Balt Risk” darbojas jau 16 gadus un galvenokārt specializējas kredīta menedžmenta pakalpojumu sniegšanā, tajā skaitā parādu piedziņā un kredīta informācijas sniegšanā. “Balt Risk” galvenais mērķis ir sniegt atbalstu Jums kā kreditoram, lai risinātu problēmas ātri un efektīvi, ja tās ir saistītas ar nevēlamiem debitoru parādiem. “Balt Risk” klientu plašais loks ietver gan vairumtirdzniecības uzņēmumus, gan telekomunikāciju operatorus, gan kredītfinanšu iestādes, kā arī lielos ražotājus un pakalpojumu sfēras uzņēmumus.

Šobrīd “Balt Risk” ir plaši atzīts līderis kredīta menedžmenta pakalpojumu jomā – uzņēmums nepārtraukti veic ieguldījumus jaunu tehnoloģiju un produktu attīstībā. Tālāk “Balt Risk” par svarīgu uzskata visu ar atliktajiem maksājumiem saistīto funkciju pārņemšanu no uzņēmuma. Kompānija ir realizējusi tādus projektus kā RiskList nemaksātāju reģistru, IKSANO parādnieku reģistru un debitoru maksājumu administrēšanu, kas nodrošina savlaicīgu rēķinu maksāšanu un uzlabo maksātāju disciplīnu.

Kādus pakalpojumus piedāvā Balt Risk?

“Balt Risk” spēj Jūs nodrošināt ar juridiskajiem pakalpojumiem, inkaso, starptautiskajām kredītatskaitēm, kas nodrošina piekļūšanu kredītu informācijai no vairāk nekā 150 pasaules valstīm. Tāpat arī tiek piedāvāts spiedogs ar “Balt Risk” preču zīmi, vēstuļu inkaso (ja klients kavē rēķina apmaksu, bet, Jūsuprāt, vēl nav vajadzīgs uzsākt ārējā inkaso procedūru) un RiskNet, kā arī RiskNet interneta veikalu.

Kas ir RiskNet?

Tas ir pakalpojums, kas apvieno it visas funkcijas un opcijas, kas ir nepieciešamas kredīta menedžerim ikdienas darbā, piemēram, kredītvēsture, klientu portfeļa monitorings utt. RiskNet pašlaik ir pats lielākais kredīta informācijas avots visā Latvijas tirgū – tur ir reģistrētas jau vairāk nekā 130 000 kompānijas. Taču ne tikai ar informācijas apjomu RiskNet izceļas starp citiem kredīta informācijas avotiem – svarīgi ir arī tas, ka informācija tiek atlasīta atkarībā no kredītriska veida, kuram tiek pakļauts kreditors, veicot piegādi uz visa atliktā maksājuma nosacījumiem.

Leave a comment